HIVE WORKSPACE

COWORKING-FRAMTIDENS KONTORSHOTELL OCH BUSINESSCENTER i GÖTEBORG CENTRUM
Läs mer om ossVåra Medlemskap

Välkommen till HIVE!

Hive betyder bikupa och vi ser Hive som kontorets motsvarighet till bikupan där det surrar av energi och när vi startade HIVE hade vi en tydlig bild av vad vi ville skapa. En miljö som vi själva ville hänga i och en bra miljö för att utveckla våra egna företag.

Hos oss har du tillgång till ett fantastiskt ekosystem av resurser, inspiration och samarbetsmöjligheter för att hjälpa dig att maximera utvecklingen av dig och ditt företag.

Conceptet bygger på coworking och är mer än ett vanligt  kontorshotell, det är mötesarena och nätverk och  för företag att trivas i och utvecklas

Hos oss jobbar våra medlemmar i en kreativ miljö som inspirerar till tillväxt och bättre affärer. Här  kan du vara produktiv och effektiv samtidigt som du har möjlighet att möta andra och utbyta idéer och skapa nya innovationer. 

Vi tror att du, precis som vi, mår bra av en miljö full av liv och många kollegor, även om ditt bolag kanske inte är så stort ännu. Det ger en känsla av någonting större och HIVE är en katalysator för affärer genom nätverket.

Vi är stolta över att i 6 år varit  en mötesplats och ett community för företagare och entreprenörer i Göteborg.

Oavsett om du är frilansare, startup eller ett mer etablerat företag om ni vill utvecklas och sitta i en kreativ mijö så finns det plats hos oss .

 

 

MITT I CENTRUM

Vi finns på de bästa lägena både i Göteborg och Örebro,  Kunsgsportsplatsen respektive Drottningtorget. Båda ställena har max 10 minuter till Centralstationen vilket gör att det är lättillgängligt både för dig och  dina kunder. Våra partners finns också på det bästa ställena i Stockholm och Malmö

Här finns vi

NÅGOT FÖR ALLA

Är du trött på de traditionella kontorshotellen, där man sitter ensam på sitt kontor? Vårat Coworkingspace är ett aktivitetsbaserat kontor – Du kan till exempel välja om du vill sitta i den tysta avdelningen eller i den mer öppna loungytan om du vill vara social. Det finns även kontor för dem som vill ha det.

Coworking

VÄXANDE NÄTVERK OCH COMMUNITY

Vårt nätverk växer hela tiden och idag består vårat community av över 100 personer som är medlemmar i varierade branscher. Det innebär att är du medlem hos oss får du fantastisk möjlighet skapa dig ett väl fungerande affärsntäverk

Community

MÖTESRUM

Hyr något av våra fullt utrustade mötesrum. Vi har flera  rum som passar oavsett om du ska ha privata möten på 2 personer upp 149 personer i event, workshops eller konferenser.

Våra mötesrum

INSPIRERANDE EVENT

Fyll på med inspiration! Coworking är mer än bara en fysisk arbetsplats. Vi har en massa event och saker som händer hoss oss.

Kommande event

Access 24/7/365

Oavsett när du behöver jobba så kan du komma in med ditt passerkort. Dett innbär att du  kan arbeta när det passar dig

Våra medlemskap

WIFI, KAFFE OCH TE

I vårt medlemskap ingår det alltid wifi, kaffe, och te. Fråga oss gärna om hela listan med medlemsförmåner.

Fler fördelar

AFFÄRSUTVECKLING

Behöver du hjälp på vägen för att få ditt företag att lyfta? Då kan du få hjäp med affärscoachning.

Medlemskap

MEDLEMSKAP 
FRÅN
1950KRONOR 
/ MÅNAD

Boka visning med Peter