HIVE COWORKING

En central arbetsplats med människan i centrum

Coworking  utgår från att sätta människan i centrum, ett ställe där du ska kunna jobba på en plats som möter dina behov. Istället för att sitta instängd i ditt eget kontor hela dagen så får du möjligheten att arbeta i olika miljöer. Tysta avdelningen eller telefonbås när du inte vill bli störd, öppna landskap och business lounge där du kan möta andra men ändå arbeta effektivt och avslutningsvis loungen och pentryt där du kan möta andra och få inspiration och bygga ditt nätverk.

Den kortaste beskrivningen av ett aktivitetsbaserat arbetssätt är att man helt enkelt jobbar där hjärnan är och inte där skrivbordet står. Arbetssättet och dess kontorstyp bygger på att man inte har egna fasta platser.

Ett aktivitetsbaserat kontor är oftast uppdelat i olika zoner: en aktiv zon, en mellanzon och en lugn zon. Den som arbetar där väljer plats beroende på sina behov för stunden. I den lugna zonen arbetar man tyst och ostört. I mellanzonen sitter man tillsammans med sina kollegor på liknande sätt som i ett öppet kontorslandskap. I den aktiva ytan möts man för diskussioner, arbete i grupp eller enskilt.

LOUNGE FÖR INSPIRATION & NÄTVERKA

Att få miljöombyte och arbeta någon annanstans kan ge dig nya idéer och motivation. När du behöver ny energi är vårt lounge den perfekta platsen att vara på.

Med citypulsen utanför fönstret kan du se ut över Kungsportsplatsen.

Bortsett från detta miljöombyte kan vara ett redskap för dig att bli mer produktiviteten och bli mer effektiv, så är det ett ställe där du är omgiven av människor från olika företag så det är ett perfekt tillfälle att träffa andra och utöka ditt nätverk. 

Många av våra medlemmar väljer även att ha sina möten i loungen

FLEXPLATSER

I vårt öppna kontorslandskap kan du välja ditt skrivbord för dagen – eller timmen. Det är upp till dig!

 En öppen kontosmiljö främjar kunskapsutbyte mellan företagen samt ökar samarbetet vilket bidrar till att företagen som sitter hos oss blir mer effektiva. Denna typ av dynamik och flexibilitet kan vara svårt att uppnå när man sitter instängda på sitt egna kontor

Med en flexibel arbetsplats får du en adress med representativt läge till en lägre kostnad än vad ett helt eget kontorsrum innebär.

Våra flexplatser är perfekt för dig som t.ex. är mycket ute hos kund eller inte i behov av en arbetsplats att jobba vid alla dagar i veckan.

Alla skrivbord är höj- och sänkbara och har ergonomiska stolar. Du kan också få din egen förvaringsbox för att lämna kvar dina värdesaker över natten om du vill

TYSTA RUM FÖR ATT ARBETA KONCENTRERAT

Ibland behöver du total tystnad för att kunna fokusera.  Därför har vi tysta rum där du inte ens får ha telefonen på

Egna Kontor

Ni som är en del av ett större team kanske överväger att ha ett eget privat kontor.

 Vi har kontorsrum i olika storlekar för att kunna tillgodose just era behov. Vi vill att ni ska få det så enkelt som möjligt och slippa tänka på annat än er kärnverksamhet och därför får ni nu ett fullt möblerat kontorsrum med tillgång till kök, konferensrum och mindre grupprum! Använd det som eran utgångspunkg , samtidigt som ni  har tillgång till vårat nätverk.

RUM FÖR EFFEKTIVA OCH KREATIVA MÖTEN

Vi har fullt utrustade mötesrum i alla storlekar, för möten, seminarier, workshops och större event. Vår utomordentliga service kommer inte göra dig besviken.