HIVE BUSINESS COMMUNITY

FRAMTIDENS KONTORSHOTELL OCH KONFERENSANLÄGGNING MITT I CITY ÖREBRO
KONFERENSKONTOR

Välkommen till HIVE!

Lokalisering
Ingången är ifrån den underbara prästgården på högsta punkten av den rullstensås på vilken Örebro är belägen. Bredvid stoltserar Sankt Nikolai Kyrkan.

HIVE har en trevlig atmosfär och erbjuder eleganta lösningar i en trivsam miljö där inbjudande ytor öppnar upp för energiska möten och naturligt affärsnätverkande. Med 450 kvm och 6 högkvalitativa event-, konferens-, utbildnings– och mötesrum får du en representativ plats att ta emot dina kunder och klienter. Det centrala läget skapar alla möjligheter för förbindelser, rikt utbud av restauranger, caféer och uteliv.

Visa Google Map

 

MITT I CITY

I både Örebro och Göteborg ligger vi mitt i city. Promenadavstånd till Centralstation, Rådhuset, Konserthuset, Slottet och de bästa av Örebros många restauranger.

Ingång Kyrkogatan 3

ENERGIFYLLDA MÖTEN

Fast vi ligger mitt i city finns ett lugn runt HIVE och en energi i rummen som skapar bästa förutsättningar för givande konferenserdagar.

Kontakta Johan Sahlman för en visning av konferenslokalerna.

VÅR KÄRA LOUNGE

Vårt största konferensrum heter LOUNGEN. Med sin egna ingång från Nikolaigatan är den kanske Örebros populäraste konferenslokal för föreläsningar, workshops, utbildningar – mitt i hjärtat av Örebro.

MÖTESRUM

Hyr något av våra fullt utrustade mötesrum. Vi har flera  rum som passar oavsett om du ska ha privata möten på 2 personer upp 149 personer i event, workshops eller konferenser.

Våra mötesrum

KONFERENSPAKET 
FRÅN
320KRONOR 
/ PERSON

NÅGOT FÖR ALLA

Är du trött på de traditionella kontorshotellen? Vi arbetar för att kunna erbjuda ett familjärt kontor mitt i city, anpassat för både det nystartade enmansföretaget och för det lite större företaget med flera anställda.

Kontakta Johan Sahlman för en visning.

Access 24/7/365

Oavsett när du behöver jobba så kan du komma in med ditt passerkort. Dett innbär att du  kan arbeta när det passar dig

Våra medlemskap

WIFI, KAFFE OCH TE

I vårt medlemskap ingår det alltid wifi, kaffe, och te. Fråga oss gärna om hela listan med medlemsförmåner.

VI SITTER PÅ HIVE

Växande nätverk och community av över 100 personer i Örebro och Göteborg. Det innebär att som medlem får du en fantastisk möjlighet skapa dig ett väl fungerande affärsnätverk.

Vi sitter på HIVE…

MEDLEMSKAP 
FRÅN
1950KRONOR 
/ MÅNAD

Boka en visning

1 + 8 =