HIVE COWORKING

FRAMTIDENS KONTORSHOTELL OCH BUSINESSCENTER MITT I CITY GÖTEBORGÖrebro

Välkommen till HIVE!

 

Hive betyder bikupa och vi ser Hive som kontorets motsvarighet till bikupan där det surrar av energi.

Hive är en arena där man kan vara produktiv och effektiv samtidigt där du har möjlighet att möta andra och utbyta idéer och skapa nya innovationer.

Conceptet bygger på coworking.
Vi är glada över att vara en mötesplats och ett community för företagare och entreprenörer, oavsett om du är frilansare, startup eller ett mer etablerat företag.

Coworkingspace är ett kontorshotell som fungerar som avfyringsramp där företag som är målmedvetna och siktar mot stjärnorna kan utvecklas och växa.

Hos oss har du tillgång till ett fantastiskt ekosystem av resurser, inspiration och samarbetsmöjligheter för att hjälpa dig att maximera utvecklingen av dig och ditt företag.

MITT I CITY

Vi erbjuderdet bästa läget, nära utmärkta kommunikationer, lättillgängligt för dina kunder.

Här finns vi

PLATSER FÖR ALLA BEHOV

Är du trött på det traditionella kontorskonceptet? Vårt workspace är designat för aktivitetsbaserat arbete – effektivt, flexibelt och kul.

coworking

VÄXANDE COMMUNITY

Vårt community består närare 100 personer från många olika branscher. Det innebär en unik möjlighet skapa dig ett väl fungerande affärntäverk

Community

FLEXIBLA MÖTESRUM

Hyr våra fullt utrustade mötesrum. Vi har ett brett utbud av rum som passar oavsett om du ska ha konferenser, stora event, workshops eller privata möten.

Våra mötesrum

INSPIRERANDE EVENT

Fyll på med inspiration! Coworking är mer än bara en fysisk arbetsplats. Vi har en massa event och saker som händer hos oss.

Kommande event

TILLGÅNG DYGNET RUNT

Är du morgonpigg eller nattperson? Med ditt passerkort har du tillgång till din arbetsyta dygnet runt.Du kan arbeta när det passar dig.

Våra medlemskap

WIFI, KAFFE OCH TE

I vårt medlemskap ingår det alltid wifi, kaffe, och te. Fråga oss gärna om hela listan med medlemsförmåner.

Fler fördelar

COACHING OCH AFFÄRSUTCKLARE

Behöver du hjälp på vägen för att få ditt företag att lyfta? Då kan du få hjäp med affärschochning.

Medlemskap

Boka visning med Peter